Restauracja i catering
Bielsko-Biała, ul. Bratków 16


Zamówienia:

500 666 144
690 130 140

  Restauracja Victoria » catering - Menu


 

 Zestawy obiadowe:

  Dania z drobiu

   

1. Filet z kurczaka panierowany z ziemniakami i zestawem surówek

13,90 zł

2. Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych z ziemniakami i zestawem surówek

15,90 zł

3. Grillowany filet z kurczaka z masłem czosnkowym z ryżem i zestawem surówek

16,50 zł

4. Filet z kurczaka po włosku (z pomidorem i mozzarellą) z ryżem i zestawem surówek

18,50 zł

5. Kotlet de Volaille z frytkami z zestawem surówek

17,90 zł

6. Kotlet po hawajsku (z ananasem, serem i żurawiną) z frytkami i zestawem surówek

18,50 zł

7. Rolada drobiowa z pieczarkami i serem w sosie z kluskami śląskimi i zestawem surówek

18,50 zł 
8. Rolada drobiowa ze szpinakiem polana sosem serowym z ryżem i zestawem surówek 17,50 zł

 

 Zestawy obiadowe:

  Dania z wieprzowiny:

   

9.  Kotlet schabowy z ziemniakami i kapustą zasmażaną

13,90 zł

10. Kotlet po cygańsku (z boczkiem, serem i ketchupem) z frytkami i zestawem surówek

17,50 zł

11. Kotlet Cordon Blue ( z szynką i serem) z ziemniakami     opiekanymi i zestawem surówek

17,90 zł

12. Kotlet po wiedeńsku ( z jajkiem sadzonym) z ziemniakami i zestawem surówek

16,50 zł

13.  Kotlet z pieczarkami i serem z ziemniakami i zestawem surówek 

16,50 zł

14.  Kotlet po góralsku ( z oscypkiem i żurawiną) z ziemniakami opiekanymi i zestawem surówek

18,50 zł

15. Grzebień Hrabiego ( z ogórkiem kiszonym, pomidorem, cebulą, serem feta, oliwką i sosem winegret)
      z talarkami i zestawem surówek

19,90 zł

16. Przysmak Rumcajsa ( 2 placki ziemniaczane z kotletem schabowym i kapustą zasmażaną)

17,50 zł

17. Placek po zbójnicku ( 2 placki ziemniaczane z gulaszem wieprzowym) z zestawem surówek

17,50 zł

18. Kotlet po meksykańsku ( z boczkiem, cebulką, pomidorem i kukurydzą) z frytkami i zestawem surówek  

17,90 zł

18. Rolada wieprzowa z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą

18,50 zł

20. Golonko b/k gotowane z pieczywem, ogórkiem kiszonym, chrzanem i musztardą (w/w)

5,50 zł/100g

21. Golonko po beskidzku z/k z pieczywem, ogórkiem kiszonym, chrzanem i musztardą (w/w)

3,90 zł/100g

22. Żeberka wieprzowe na miodzie, otulone kapustą zasmażaną z ziemniakami.  

18,50 zł

 


Pierogi wyrób własny: (8/10 szt.)
 

 
   

23. Pierogi ruskie

12 zł

24. Pierogi z mięsem

13 zł

25. Pierogi z kapustą i grzybami

13 zł

26. Pierogi ravioli (ze szpinakiem i fetą)

15 zł

27. Pierogi myśliwskie z dziczyzny polane sosem borowikowym

30 zł

 


Naleśniki:     
 

 
   

28. Naleśniki z dżemem – 2 szt.

12 zł

29. Naleśniki z serem – 2 szt.

12 zł

30. Naleśniki z owocami – 2 szt.

12 zł

31. Naleśniki z mięsem, pieczarkami, serem i kukurydzą polane sosem czosnkowym i ketchupem – 2 szt.

15,50 zł

 


Makarony:
 

 
   

32. Spaghetti Bolognese

15,50 zł

33. Spaghetti Carbonara

15,50 zł

34. Spaghetti ze szpinakiem

15,50 zł

 


Dania z kociołka:
 

 
   

35. Fasolka po bretońsku z pieczywem - 500g.

9,90 zł

36. Bigos z pieczywem - 500  g.

9,90 zł

37. Grochówka wojskowa z pieczywem  - 500g.

9,90 zł

38. Bogracz z pieczywem - 500g.

9,90 zł

39. Gulasz wieprzowy z pieczywem - 500g.

9,90 zł

 


Sałatki ok. 400 g.
 

 
   

40. Sałatka grecka
       (sałata zielona, pomidor, ogórek zielony, papryka, oliwki, cebula, ser feta, sos winegret)

13 zł

41. Sałatka kebab
      (kebab, ogórek kiszony, cebula, kukurydza, sos czosnkowy, kapusta pekińska, ketchup)

14 zł

42. Sałatka wiejska
       (sałata zielona, pomidor, ogórek, papryka, jajko, boczek, kukurydza, fasola czerwona, sos czosnkowy)

14 zł

43. Sałatka Cezar
      (sałata zielona, pomidor, ogórek zielony, cebula, kukurydza, kurczak grillowany, grzanki, sos winegret)

14 zł

 


Chrupiące skrzydełka i fileciki z kurczaka:
 

 
   

44. Wings 15
      (15chrupiących skrzydełek)

19 zł

45. Wings 30
      (30 chrupiących skrzydełek)

35 zł

46. Strips 10
      (10 pysznych filecików)

23 zł

47. Strips 15
      (15 pyszne filecików)

33 zł

48. Kubełek Szefa
      (15 skrzydełek i 10 filecików)

42 zł

 


Dania rybne:
 

 
   

49. Pstrąg z grilla z frytkami i zestawem surówek

23 zł

50. Pstrąg w folii z warzywami z ziemniakami opiekanymi i zestawem surówek

25 zł

51. Pstrąg w złotej łusce migdałowej z ziemniakami opiekanymi i zestawem surówek

25 zł

52. Sola w sosie amaretto z ryżem

22 zł

53. Sola ze szpinakiem z ryżem

22 zł

54. Grillowany filet z łososia z ziemniakami opiekanymi i zestawem surówek

24,50 zł

55. Filet z mintaja panierowany z ziemniakami i zestawem surówek

15,50 zł

 


Koryta mięs:
 

 


56. „Korytko Beskidzkie” (2 os.)

Schab panierowany 150g. Karczek z grilla 150g. Pierś z kurczaka w płatkach kukurydzianych 150g. Szaszłyk drobiowy 150g. Mix pierogów 10 szt. Mix salat 200g. Ziemniaki opiekane/frytki 200g.

65 zł


57. „Korytko Góralskie” (2 os.)

Golonko 300g. Żeberka 150g. Udko z kurczaka 2 szt. Schab panierowany 150g. Oscypki zawijane w boczku 3 szt. Kapusta zasmażana 200g. Ziemniaki opiekane/Dufinki 200g.

75 zł


58. „Korytko Wiejskie” (4 os.)

Kotlet de Volaille 200g. Golonko 300g. Żeberka 150g. Schab panierowany 200g. Karczek 150g. Kiełbaski białe 3 szt. Bukiet warzyw 400g. Ziemniaki opiekane 400g. Mix pierogów 16 szt.

130 zł


59. „Koryto Biesiadne” (10 os.)

Golonko 800g. Żeberko 500g. Rolada wieprzowa 400g. Kotlet Cordon Blue 300g. Schab panierowany 200g. Grillowany filet z kurczaka 300g. Udko z kurczaka 4 szt. Kaszanka 4 szt. Mix pierogów 20 szt. Kluski śląskie 800g. Ziemniaki opiekane/frytki po 500g. Kapusta zasmażana 1 kg.

290 zł


60. „Koryto Victoria” (15 os.)

Golonko 1 kg. Żeberka 800 g. Rolada wieprzowa 600g. Kotlet de Volaille 500 g. Schab panierowany 300g. Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych 300 g. Pieczeń 400g. Udko z kurczaka 6 szt. Kiełbaski białe 4 szt. Mix pierogów 30 szt. Kluski śląskie 1 kg.  Ziemniaki opiekane/ Dufinki po 750g. Kapusta zasmażana 1,5kg.

390 zł


61. „Korytko Śląskie” (4 os.)

Rolada wieprzowa 200g. Szaszłyk drobiowy 300g. Żeberka 200g. Pierś z kurczaka w panierce 200g. Kiełbaski białe 3 szt. Pieczeń 200g. Kluski śląskie 300g. Ziemniaki opiekane 400g. Kapusta czerwona 300g. Kapusta zasmażana 300g.

140 zł
   

CENNIK - menu tygodniowe

 

Na miejscu:
 

Zupy - 4 zł  ( do zestawu gratis)
II dania - 10 zł 
Zestaw
(zupa + II danie) - 10 zł
    

​​Na wynos:

Danie - 11 zł,
Zupa- 5 zł,
Zestaw
(zupa + II danie) - 15

 

Zamówienia:
  500 666 144

 

Zapytaj nas:

Jeśli macie pytanie dotyczące naszej oferty lub naszej działaności
- prosimy o kontakt: